Wij maken animaties. En video's. En motion graphics. Eigenlijk kunnen wij (bijna) alles op het gebied van bewegend beeld. Dit varieert van een strakke uitleganimatie, een corporate bedrijfsfilm, diverse motion graphics tot een after movie van een evenement! Onze specialisatie is echter de uitleganimatie. Een kort en krachtig verhaal vertalen naar een toffe animatie, daar krijgen wij een kick van. Op basis van een sterk script, ondersteund door de juiste graphics, teksten en animaties en aangevuld met een goede voice-over, de juiste muziek en sound effects maken wij onze animaties. Kortom, van niets iets maken. Daar zijn wij goed in. In ons stappenplan leggen wij stap-voor-stap uit hoe wij dit doen. Wij worden ook graag uitgedaagd met toffe ideeën en zijn altijd bereid om mee te denken om het beste resultaat te behalen aan de hand van jouw wensen en doelen op het gebied van video!
Over Roy | founder en animator
Roy is sinds zijn dertiende al bezig met fotografie, webdesign en video's. Nadat hij de opleiding Multimedia Design in 2010 had afgerond is hij aan de slag gegaan als video-editor en animator bij een mediabedrijf. Na vier jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging; een eigen bedrijf met zijn eigen specialisatie: animatie. Zo werd in 2014 Moville opgericht. Roy is altijd bezig met de laatste technieken en de nieuwste trends op het gebied van (tele)media. Hij is dan ook een typische Apple-fanboy (en Volkswagen liefhebber). Naast Moville is zijn vrouw Claudet en zijn zoons Douwe en Junte zijn grote liefde.
Over Gertjan | cameraman en editor
Gertjan is niet alleen een geboren Jimi Hendrix, maar hij weet ook hoe je de beste composities kan maken met een camera. Hij zit altijd boordevol ideeën en inspiratie. Zelfs als je niet weet wat je wilt avondeten heeft Gertjan altijd een goede, snelle en vooral lekkere oplossing. Hij is zuinig op z’n mooie cameragear en altijd opzoek naar ‘iets nieuws’ – wat dan ook meestal een paar dagen of weken later in huis ligt. Daarnaast is deze man trots op zijn baard en zijn schoenen. Vrouwen hebben gemiddeld minder schoenen dan Gertjan. Gertjan is met volle overtuiging een echte videoprofessional (maar wel één met sterke verhalen en een goede dosis humor).
Wij werken onder meer voor deze prachtige bedrijven!
Terug naar boven